top of page

Musik

Akustisk- eller elgitarr, elbas, piano, sång, trummor.

Kom och spela med våra duktiga och entusiastiska lärare! Vi undervisar i trevliga lokaler på Stockholmsvägen 111 (bakom Elverket). Alla eftermiddagar och kvällar i veckan är vårt hus fyllt av musik. Här spelas piano, gitarr, elbas samt trummor. Vissa elever tar sånglektioner (pop/rock). Undervisningen är enskild men elever som är på samma nivå kan spela tillsammans. Egen gitarr/bas medtages.

Mejla en anmälan med önskemål om dag och tid så återkommer vi.

guitar-3957586_1920.jpg
BARN & UNGDOM
 

Öva flera olika instrument på samma samma lektion. Gitarr, piano, trummor och även sång. Kom med önskemål! Dagar och tider: önska dag och tid så återkommer vi med info om när ledig tid finns. Inga lektioner under skollov om inte annat överenskommes direkt med läraren.

 

VUXEN

Kom och spela som vuxen. Inte bara barn vill hålla på med musik och ha roligt – även vuxna är välkomna till oss! Har du spelat lite gitarr, piano, trummor eller elbas? Eller kanske sjungit i band någon gång? Spela komp och melodi, teknikträning, groove, rytm, timing, sång ihop med instrument! Önska datum så återkommer vi.

Kom och spela tillsammans en söndag under ledning av Christer Magnusson. Medtag egen lunch. Önska datum så återkommer vi.
 

PROVA PÅ OLIKA INSTRUMENT

Du som redan spelar ett instrument men som även vill prova på flera andra. Trummor, sång, piano, bas, gitarr, slidegitarr eller munspel.
 

NYBÖRJARFÖRELÄSNING FÖR GITARRLÄRARE (3 TIM)

Vikten av att hitta en bra ingång i gitarrspel för nybörjaren. Massor av bra tips och knep till dig som jobbar med nybörjare i din gitarrundervisning.
 

PIANO- OCH GITARRKURS FÖR LÅTSKRIVARE

Intensivhelg för dig som spelar gitarr och sjunger men som vill få mer koll på piano och för dig som spelar piano och sjunger och som vill få mer koll på gitarr.
 

SLIDEGITARRHELG

En helg i slidegitarrens mysterier! Vi spelar öppet-D, öppet-G, normalstämd och med Capo på diverse olika bra platser på gitarrhalsen. Blues, rock, funk, etc.

GITARR_LR.jpg

Våren 2024

Intresseanmälan

Kurserna i musik är fullbelagda men du är välkommen att göra en intresseanmälan.

INTRESSEANMÄLAN

BARN & UNGDOM

 

PLATS

Stockholmsvägen 111


PRIS

2.950 kr
 

ANTAL LEKTIONER

12 tillfällen / termin

LEKTIONSTID

30 minuter

Vi undervisar måndagar, tisdagar, torsdagar, fredagar. Från tidig eftermiddag till kväll.
– – –
 

VUXEN

 

PLATS

Stockholmsvägen 111


PRIS

Pris vid förfrågan.

Medlemsskap i föreningen 100 kr / år tillkommer.

bottom of page